Δανεισμός tablet

Προσωρινός δανεισμός tablet σε μαθητές/τριες

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες,

Από τη σχολική μας μονάδα υπάρχει η δυνατότητα προσωρινού δανεισμού δύο (2) tablet σε μαθητές/τριες του σχολείου μας. Οι ηλεκτρονικές συσκευές θα διατεθούν στους μαθητές/τριες της σχολικής μονάδας με δανεισμό, κατόπιν υπογραφής υπεύθυνης δήλωσης από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών.

Παρακαλούνται οι γονείς, κηδεμόνες των μαθητών/τριών που αδυνατούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω έλλειψης κατάλληλου εξοπλισμού, να προβούν στην αποστολή του αιτήματός τους προς το σχολείο, στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου μας: mail@62dimpatras.ach.sch.gr μέχρι και την Τρίτη 24-11-2020, στις 16.00, επισυνάπτοντας και τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Στα δικαιολογητικά μπορείτε να συμπεριλάβετε ό,τι θεωρείτε ότι ενισχύει το αίτημά σας με βάση την ενημέρωση της παρούσας επιστολής και φυσικά και της επισυναπτόμενη αίτησης. Στην αίτηση, κάτω αριστερά, μην ξεχάσετε να καταγράψτε ποια ακριβώς επισυναπτόμενα δικαιολογητικά προσκομίζετε στο σχολείο. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής αποστολής του αιτήματός σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο κινητό τηλέφωνο 6980921431 ή στο σταθερό 2610 429056.

Σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση προσωρινού δανεισμού tablet σε μαθητές/τριες θα λαμβάνεται με βάση κοινωνικά κι άλλα κριτήρια μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις μαθητή/τριας.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

ΑΙΤΗΣΗ